عزیزان مشمول در این مقاله در خصوص امریه خدمت سربازی رشته گفتار درمانی مطالبی نوشته ایم تا شما خوانندگان گرامی با خواندن مطالب به پاسخ تمامی سوالات خود دست پیدا نمایید لذا در صورت دریافت اطلاعات بیشتر نیز میتوانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید...
,,,,,,,,,
"سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه "
مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی
برای تماس از کل کشور کافیست با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611
شماره ویژه شهر تهران 9092301612
و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید
تماس از 8صبح تا 12شب
حتی ایام تعطیل
,,,,,,,
برای آشنایی بیشتر با نحوه دریافت امریه سربازی باید بگوییم که هر ساله تعدادی از وزارت خانه ها ، سازمان ها و نهادهای دولتی که در زمینه های گوناگون نیاز به نیروی کار دارند اقدام به جذب مشمولان خدمت می نمایند و مشمولان با دریافت امریه و گذراندن دوره آموزشی در پادگان های نظامی به عنوان نیرو جذب نهادها ، ارگان ها و … می شوند. اما از چه مراکزی می توان امریه دریافت نمود؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که مراکز دولتی از طریق اعلامیه های رسمی و غیر رسمی امریه می پذیرند. توجه داشته باشید که رشته مدرک تحصیلی شما یکی از مهم ترین موارد پذیرفته شدن امریه شما در سازمان ها خواهد بود بنابراین می بایست با توجه با رشته ی خوداقدام به ارسال امریه نمایید. نکاتی که در امریه سربازی باید به آن توجه داشت:
2 یا 3 ماه قبل از اعزام به خدمت باید نسبت به دریافت امریه اقدام کنید.
متقاضی نباید غیبت داشته باشد.
مدت زمانی که فرد به عنوان امریه مشغول به کار است ، جزو سوابق استخدامی وی محسوب خواهد شد.
کسری خدمت بیش از 2 ماه در برخی از سازمان ها قابل قبول نیست.
امکان انصراف از امریه سربازی برای افراد وجود خواهد داشت.
ساعت کاری در امریه همانند سایر کارمندان آن سازمان می باشد.
مهلت ارائه مدارک به سازمان وظیفه عمومی فقط 12 ماه از زمان فارغ التحصیلی خواهد بود.
داوطلبان جهت دریافت امریه می بایست حداقل 3 ماه پیش از اعزام اقدام نمایند. پس از آن برگ سبز به آدرس منزل متقاضیان ارسال خواهد شد و داوطلبان می توانند از زمان دقیق اعزام خود به مراکز نظامی بر روی برگ سبز آگاه شوند.
برای ارسال درخواست امریه ، سایت مشخصی وجود ندارد و ارتباط با این سازمان تنها به صورت تلفنی انجام می پذیرد.
داوطلبانی که موفق به دریافت امریه می شوند نیز موظف خواهند بود تا دوره آموزشی خود را در پادگان های نظامی بگذرانند.
تسویه با دانشگاه و ارسال نامه تسویه حساب از دانشگاه به سازمان نظام وظیفه عمومی الزامی است.
اولویت دریافت امریه بر اساس زمان مراجعه می باشد ضمن اینکه با توجه به محدودیت ادارات و یا سازمان های دولتی در پذیرش امریه سربازی توصیه می شود که بلافاصله پس از دریافت برگ سبز آن را به سازمان وظیفه عمومی تحویل دهید
مشمولین وظیفه که در مراکز پرتو زا خدمت می نمایند لازم است به مدت یکماه در سال به دور از محیط مذکور باشند . به همین منظور بایستی در این مدت در سایر امور بهداشتی درمانی مشغول بخدمت شوند .
حق اشعه درصدی از حقوق دریافتی که در قانون مربوط به پرتوکاران مشخص و همه ماهه به آنان پرداخت می شود و در برخورداری از مزایا حق اشعه فرقی بین نیروهای پایور وظیفه نمی باشد .
مشمولان مجاز به پوشیدن لباس نظامی نمی باشند ولی وزارت متبوع بایستی پوشاک مناسبی ( روپوش برای افراد مشمول تهیه نماید ) .
پرداخت فوق العاده مأموریت و محرومیت از مطب برای مشمول ممنوع می باشد .
به پیام آورانی که در حال گذراندن اضافه خدمت هستند حقوق و مزایا تعلق می گیرد ( توسط سازمان بکار گیرنده ) همچنین اگر در مدت اضافه خدمت دچار حادثه شوند ضمن تکمیل پرونده به کمیسیون 134 ایثارگران نزسا معرفی خواهند شد .
-انتقال پیام آوران در سازمانها از استانی به استان دیگر در صورت موافقت سازمان مرکزی بلامانع است و بایستی ابتدا سرباز با تسویه حساب کامل و معرفینامه رسمی به یگان ارشد محل نگهداری پرونده مراجعه نماید و یگان ارشد کلیه سوابق کارگزینی وی را به یگان ارشد محل نگهداری پرونده در استان جدید محل خدمت ارسال تا از آن طریق به اداره کل استان مربوطه جهت ادامه خدمت معرفی گردد .
برابر آئین نامه انضباطی نیروهای مسلح به ازای هر روز غیبت در زمان صلح دو روز اضافه خدمت منظور گردیده و غیبت های کمتر از 15 روز توسط سازمان بکار گیرنده مورد بررسی قرار گرفته و به هنگام اعلام گزارش هر شش ماه یکبار مراتب تخلف و نوع و مدت اضافه خدمت در نظر گرفته شده را همراه با حکم ابلاغ تنبیه جهت درج در پرونده ارسال می گردد و غیبهای موجه شامل :
1-بیماری مانع از حضور ، به تائید بهداری یگان ارشد محل خدمت
2- فوت همسر ، پدر و مادر ، فرزند برادر و خواهر ( مراسم اولیه ) و همچنین بیماری سخت یکی از آنها در صورتی که به مراقبت وی نیاز باشد .
3-ابتلاء به حوادث بزرگ مانند حریق ، سیل ، زلزله .
4- در توقیف یا حبس .
- اعطای مرخصی تشویقی به سربازان مأمور حداکثر در طول سال 22 روز می باشد .
- مرخصی استحقاقی سربازان مأمور ماهیانه 5/2 روز می باشد ، که در مورد مناطق بد آب و هوا سالانه 45 روز می شود .
- مدارک لازم جهت صدور کارت پایان خدمت شامل :-
1-6 قطعه عکس 3×2 با مشخصات زیر
الف ) عکس رنگی با زمینه قرمز و یا سفید و سیاه با زمینه روشن ( کامپیوتری و روتوش نباشد ، بدون عینک )
ب ) عکس با لباس نظامی ساده خاکی بدون درجه و هیچ نوع علامت و برای افرادی که حکم درجه دارند با نصب درجه عکس گرفته شود ، کسانیکه دارای درجه رزم آور سوم یا زرم دار یکم می باشند فقط درجه روز بازوی چپ مشخص و عکس تمام رخ باشد .
ج)برگ سینه مشخص و لباس زیر پیدا نباشد
د ) محاسن متوسط بطوریکه در عکس مشخص باشد .
ه )موی سر برای افراد با مدرک تحصیلی بالای دیپلم و یا درجه رزم آور سوم به بالا در حد متعارف و شانه خور باشد .
2-فتوکپی صفحه اول و آخر شناسنامه هر کدام دو برگ .
3- مشخص نمودن گروه خونی ( کپی کارت خون )
گواهی اتمام دوره ضرورت از وزارتخانه مربوطه و یا نامه جهت تکمیل پرونده از سازمان یا وزارتخانه مربوطه
- چهار ماه قبل از اتمام خدمت سربازی شخصاً برای تکمیل پرونده همراه با معرفینامه از سازمان بکار گیرنده به یگان ارشد مراجعه تا روز اتمام خدمت کارت پایان خدمت خود را با معرفینامه مبنی بر اتمام خدمت سربازی دریافت دارید .
- برای گرفتن هرگونه گواهی عضویت برای ادارات راهنمائی و رانندگی ثبت اسناد و املاک و سایر ادارات می بایست با معرفینامه سازمان به کار گیرنده و یک قطعه عکس نظامی به یگان ارشد مراجعه نماید .
- کسر خدمت به کلیه سربازان مأمور تعلق می گیرد :
الف ) کسر خدمت اولیه سربازی بایستی توسط ناجا در پشت دفترچه اعزام قید شده باشد یا نامه رسمی جداگانه بدهد به کسر خدمت بسیجی بایستی با سیر مراحل اداری و به تائید نیروی مقاومت بیسج برسد .
- درصورتی که مشمول در دانشگاه قبول شود با ارائه معرفینامه از ناجا محل صدور دفترچه اعزام به یگان ارشد جهت ترخیص مراجعه نماید و راساً نبایستی بدون تسویه حساب و معرفینامه یگان ارشد ادامه تحصیل دهد .
- مرخصی استعلاجی بیش از سه روز در صورت بستری نشدن حداکثر پس از 48 ساعت و درصورت بستری شدن حداکثر 72 ساعت پس از ترخیص باید به تائید بهداری یگان ارشد رسیده باشد .
امریه