مشمولین خدمت سربازی در این مقاله در خصوص بورسیه تحصیلی و خدمت سربازی مطالبی نوشته ایم و در این مورد به صورت مفصل توضیحاتی داده ایم امید به انکه شما همراهان عزیز با خواندن این مقاله به پاسخ تمامی پرسش های خود در خصوص بورسیه تحصیلی و خدمت سربازی دست پیدا نمایید در صورت دریافت اطلاعات بیشتر نیز میتوانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید
,,,,,,,,,
"سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه "
مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی
برای تماس از کل کشور کافیست با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611
شماره ویژه شهر تهران 9092301612
تماس از 8صبح تا 12شب
حتی ایام تعطیل
,,,,,,
ادامه تحصیل مشمولین در خارج از کشور ، ان دسته افرادی که به سن مشمولیت رسیده اند و قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند برای خروج از کشور نیازمند مجوز سازمان وظیفه عمومی هستند . مشمولان نظام وظیفه متقاضی تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور با داشتن شرایط لازم می توانند از کشور خارج شوند .
طبق ماده ۳۶ قانون خدمت وظیفه عمومی ، مشمولان نظام وظیفه دارای مدرک کارشناسی و بالاتر که به قصد تحقیق از دانشگاه مقصد و یا برای مصاحبه مجبور به خروج از کشور هستند در صورتی که دانشگاه و رشته تحصیلی مورد تایید وزارت علوم یا بهداشت قرار بگیرد میتوانند با سپردن وثیقهای که رقم آن را سازمان وظیفه عمومی ناجا تعیین شده برای دریافت مجوز خروج از کشور و گذرنامه ان اقدام نمایند . مشمول مورد نظر می تواند با هماهنگی لازم از کشور خارج شود و پس از اتمام دوره دکتری و مدارج بالاتر به کشور باز گردد .
همچنین براساس ماده ۳۷ قانون اساسی ، ایرانیان مقیم خارج از کشور ، فرزندان مامورین ثابت دولت جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور و همچنین کسانی که قانوناً تحت کفالت ، یا ولایت قانونی آنها میباشند ، چنانچه در حین تحصیل در مدارس ایرانی مستقر در خارج از کشور و یا مؤسسات آموزشی کشورهای خارج مورد تأیید آموزش و پرورش و طلاب حوزههای علمیه مورد تأیید شورای عالی حوزههای علمیه به سن مشمولیت برسند میتوانند معاف تحصیلی شوند . اینگونه سربازان نظام وظیفه در صورتی که فاقد غیبت باشند ادامه تحصیل مشمولین در خارج از کشور تا سقف یک سال پس از فراغت از تحصیل در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی خارج از کشور که مورد تأیید وزارتخانههای علوم یا بهداشت هستند بلامانع میباشد و در همان دانشگاههای خارجی می توانند ادامه تحصیل دهند .
سقف سال های مجاز به ادامه تحصیل مشمولین در خارج از کشور (با استفاده از معافیت تحصیلی) مانند دانشجویان محصل در دانشگاه های داخلی است :
سال های مجاز ادامه تحصیل مشمولین در خارج از کشور مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته ۳ سال است .
سال های مجاز ادامه تحصیل مشمولین در خارج از کشور مقطع کارشناسی ارشد پیوسته ۶ سال است .
سال های مجاز ادامه تحصیل مشمولین در خارج از کشور مقطع دکتری پیوسته ۸ سال است .
سال های مجاز ادامه تحصیل مشمولین در خارج از کشور مقطع دکتری تخصصی ۶ سال است .
ماده ۳۱: دانش آموزان مدارس و دانشجویان مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت آموزش و پرورش و یا مورد تأیید آن وزارت و دانشجویان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی یا غیر دولتی داخلی و خارجی مورد تأیید وزارتخانههای علوم و بهداشت و طلاب حوزههای علمیه که در حین تحصیل به سن مشمولیت رسیده و یا میرسند، تا زمانی که به تحصیلات خود ادامه میدهند، از اعزام به خدمت دوره ضرورت معاف میباشند.
.
ماده ۳۳: صدور معافیت تحصیلی دانشآموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی، موکول به ارائه گواهی اشتغال به تحصیل آنان از طریق مراجع ذیربط است و مدت اعتبار آن تا یک سال پس از صدور گواهی پایان تحصیلات در هر مقطع میباشد.
.
تبصره ۱: حداکثر معافیت تحصیلی برای دانشآموزان تا سن بیست سال تمام و در هر یک از مقاطع تحصیلی کاردانی دو و نیم سال، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسیارشد ناپیوسته سه سال، کارشناسی پیوسته پنج سال و کارشناسی ارشد پیوسته شش سال، دکترای پزشکی پیوسته هشت سال و دکترای تخصصی شش سال است.
تبصره ۲: در مواقع ضروری با تشخیص و اعلام کمیسیون موارد خاص دانشگاههای مربوط حداکثر یک سال به مدت فوق اضافه میشود.
.
ماده ۳۴: دانشآموزان و دانشجویان و طلاب علوم دینی مشمول، در صورت ترک تحصیل، اخراج، انصراف یا فراغت از تحصیل، باید برای خدمت دوره ضرورت خود را معرفی نمایند. مقامات مسئول مکلفند صورت اسامی این قبیل مشمولین را با ذکر مشخصات کامل و نشانی و رشته تحصیلی به طور انفرادی، بدون تأخیر به سازمان محل ارسال دارند.
.
تبصره۲: مشمولینی که با داشتن معافیت تحصیلی در خارج از کشور تحصیل میکنند، پس از ترک تحصیل یا اخراج یا انصراف یا فراغت از تحصیل، موظفند برای رسیدگی به وضع مشمولیت خود حداکثر ظرف یک سال خود را به نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور معرفی نمایند.
منبع:بورسیه تحصیلی و خدمت سربازی
نحوه مشاهده سابقه بیمه سربازی در سال 98-میزان حقوق نیروی انتظامی برحسب درجه 98 -نحوه گرفتن پرینت از کارت سوخت -مدت آموزش درجه داری نیروی انتظامی -چرا در ایران سپهبدی و ارتشبد نداریم -مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج -شرایط و نحوه استخدام یگان ویژه نیروی انتظامی 98-استخدام در نیرو انتظامی با مدرک لیسانس 98 -نحوه و شرایط استخدام در سپاه پاسداران برای بانوان 98 - 99- نحوه دریافت کارت ایثارگری 98 -نحوه دریافت کد سخاء از طریق پیامک در سال 98-نحوه و شرایط استخدام در سپاه پاسداران برای بانوان 98 - 99-خرید خدمت سربازی با یکسال غیبت 98 - 99-نحوه دریافت کارت جانبازی زیر 25 درصد-وام خودرو جانبازان سال 98-سایت استخدام خواهران در سپاه 98-نحوه استعلام وضعیت نظام وظیفه با کد ملی 98-شرایط استخدام بانوان در نیروی انتظامی 98-نحوه اعطای 5 درصد جانبازی به ایثارگران- ترتیب درجه های نظامی بر حسب مدرک تحصیلی سال 98- قانون جامع ایثارگران در سال 98-موارد منع استخدام پزشکی ناجا- لیست پادگان های نیروی زمینی ارتش-نحوه مشاهده درصد جانبازی با کد ملی 98- استعلام کارت پایان خدمت با کد ملی- بهترین جای خدمت در نیروی انتظامی-چگونه بفهمیم کارت پایان خدمت صادر شده است- شرایط استخدام نیروی انتظامی یگان ویژه در سال 98- استعلام کارت ایثارگران ارتش 98- وظایف سرباز معاف از رزم چیست -آیا خرید سربازی در سال ۹۹ برمی گردد- بخشش رهبری اضافه خدمت سربازی 98- آیین نامه مرخصی سربازان در دوران خدمت سربازی - خرید خدمت سربازی 98 -99 -میزان مرخصی سربازان در عید سال 99-عیدی سربازان در سال 99 -جزئیات عفو رهبری 22 بهمن 98 شامل کدام زندانیان میشود ؟