amriye.blogsky.com

nezamvazifee

amriye.blogsky.com

nezamvazifee

مهلت معرفی مشمولین به مراکز وظیفه عمومی 99

مطابق قوانین موجود در ارتباط با سربازی و خدمت وظیفه عمومی، آن دسته از افرادی که قبل از رسیدن به سن مشمولیت ترک تحصیل کرده یا انصراف از تحصیل داده‌اند، یا در دوره متوسطه فارغ التحصیل می‌شوند، پس از رسیدن به سن ۱۸ سالگی تمام باید ظرف مدت شش ماه خود را به وظیفه عمومی جهت انجام سربازی معرفی کنند.

همچنین، افرادی که بعد از سن مشمولیت ترک تحصیل، اخراج، انصراف داده یا فارغ التحصیل شده‌اند، حداکثر ظرف مدت یکسال از تاریخ انصراف، اخراج، ترک تحصیل و یا فراغت از تحصیل، مهلت معرفی به خدمت دارند.مشمولان عزیز در اینمقاله در خصوص تاریخ پیشنهادی اعزام به خدمت بعد از فارغ التحصیلی مطالبی نوشته ایم تا شما همراهان همیشگی سایت نظام وظیفه با خواندن این مقاله به پاسخ تمامی پرسش های خود دست پیدا نمایید در صورت دریافت اطلاعات بیشتر نیز میتوانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید 

 

,,,,,,,,,

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه "

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی 

برای تماس از کل کشور کافیست با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611

شماره ویژه شهر تهران  9092301612

تماس از 8صبح تا 12شب

حتی ایام تعطیل

,,,,,,

 

 

 

مهلت معرفی مشمولین به مراکز وظیفه عمومی


با توجه به قوانین ، آخرین مهلتی که برای افراد با شرایط مختلف ، جهت اعزام به خدمت در نظر گرفته می شود ، به شرح زیر می باشد.افراد مشمولی که زیر دیپلم هستند ، حداکثر تا اول ماه تولدشان در سالی که 18 سال آن ها ، تمام می شود ، می توانند نسبت به معرفی خود اقدام کنند.آن دسته از افرادی که زیر دیپلم هستند اما به صورت حضوری در حال تحصیل بوده و سال اعزام آن ها گذشته است ، اگر ترک تحصیل نمایند ، حداکثر تا یک سال فرصت دارند که به تعیین وضعیت مشمولیت خود بپردازند.

فارغ التحصیلان دانشگاهی که جزو مشمولین هستند ، حداکثر تا یک سال پس از تاریخ فارغ التحصیلی ، فرصت دارند که وضعیت مشمولیت خود را مشخص کنند. این قسمت شامل حال دانشجویان مقاطع کارشناسی پیوسته ، کارشناسی ارشد و دکتری که با دریافت مدرک مقطع پایین تر فارغ التحصیل شده اند نیز ، می شود.دانشجویان پسری که ترک تحصیل کرده ، از دانشگاه انصراف داده و یا اخراج شده اند ، حداکثر تا یک سال فرصت دارند که برای تعیین وضعیت مشمولیت خود ، اقدام کنند.دارندگان مدرک تحصیلی زیر دیپلم ، دیپلم و فوق دیپلم که جزو مشمولین هستند ، در روز 19 هر ماه ، به خدمت اعزام می شوند.

اعزام مشمولانی که دارای مدرک کارشناسی و بالاتر هستند ، در روز اول ماه های زوج سال انجام می شود.با توجه به این که زمان های فوق ، همگی حداکثر مهلت معرفی مشمولان می باشند ، حتی با یک روز تأخیر ، فرد وارد غیبت سربازی می شود. بنابراین به تمام واجدین شرایط توصیه می شود حداقل تا 15 روز پیش از پایان مهلت معرفی ، به یکی از دفاتر پلیس +10 مراجعه کرده و با ثبت درخواستشان ، وضعیت مشمولیت خود را مشخص کنند.

 

 

 

 

اقدامات لازم برای اعزام به خدمت دوره ضرورت


داوطلبان جهت اعزام به خدمت ، می توانند مطابق زیر ، مراحل معرفی خود را طی کنند.

ابتدا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی پلیس +10 و یا درگاه خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +10) به نشانی evazifeh.epolice.ir باید دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی را دریافت کرده و مدارک مورد نیاز درخواست اعزام به خدمت را تکمیل کنند.سپس به همراه تمام مدارک مورد نیاز ، باید به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی پلیس +10 مراجعه نمایند.درخواست اعزام توسط کاربر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +10) در سامانه مذکور ثبت شده و سپس تاریخ اعزام به خدمت ، تعیین می شود. اگر مشمولین ، در مهلت قانونی که برای آن ها در نظر گرفته شده است این مراحل را طی کنند ، می توانند تاریخ پیشنهادی خود را برای اعزام ، تعیین نمایند. اما باید توجه کنند که تاریخ اعزام آن ها ، در بازه زمانی مقرر باشد.

پس از تعیین تاریخ اعزام به خدمت مشمولین ، برگ آماده به خدمت از طریق دفاتر الکترونیک انتظامی پلیس +10 صادر می شود.
10 روز پیش از تاریخ اعزام به خدمت ، از سوی سازمان وظیفه عمومی ، مرکز آموزش ، تعیین شده و مشمولان جهت دریافت برگ معرفی نامه به مراکز آموزش نیروهای مسلح ، باید تا یک هفته قبل از اعزام و با در دست داشتن کارت ملی خود ، به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +10) مراجعه کنند. برگ معرفی نامه برای هر فرد حاوی نام مرکز آموزش و محل اعزام به خدمت وی ، می باشد.

 

 

 

نحوه اعزام به خدمت


اعزام مشمولین ، با توجه به مسافت بین محل سکونت آن ها تا مرکز آموزش ، به دو صورت انجام می شود ؛ 1. اعزام حضوری 2. اعزام انفرادی.

اعزام حضوری

مشمولین باید در روز و تاریخی که در برگ معرفی نامه ، درج شده است ، به معاونت وظیفه عمومی محل سکونت خود که نشانی آن نیز ، در برگ معرفی نامه مشخص است ، مراجعه نمایند. حضور و غیابی انجام می گیرد و در همان روز ، اطلاعات لازم جهت اعزام به محل آموزش مورد نظر ، به مشمولان ، ابلاغ می شود. در آخر ، تمامی مشمولان به همراه مأمور بدرقه و توسط اتوبوس های مسافربری ، به مراکز آموزش تعیین شده ، اعزام می شوند.

 

 

منبع:تاریخ پیشنهادی اعزام به خدمت بعد از فارغ التحصیلی




نحوه مشاهده سابقه بیمه سربازی در سال 98-میزان حقوق نیروی انتظامی برحسب درجه 98 -نحوه گرفتن پرینت از کارت سوخت -مدت آموزش درجه داری نیروی انتظامی -چرا در ایران سپهبدی و ارتشبد نداریم -مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج -شرایط و نحوه استخدام یگان ویژه نیروی انتظامی 98-استخدام در نیرو انتظامی با مدرک لیسانس 98 -نحوه و شرایط استخدام در سپاه پاسداران برای بانوان 98 - 99- نحوه دریافت کارت ایثارگری 98 -نحوه دریافت کد سخاء از طریق پیامک در سال 98-نحوه و شرایط استخدام در سپاه پاسداران برای بانوان 98 - 99-خرید خدمت سربازی با یکسال غیبت 98 - 99-نحوه دریافت کارت جانبازی زیر 25 درصد-وام خودرو جانبازان سال 98-سایت استخدام خواهران در سپاه 98-نحوه استعلام وضعیت نظام وظیفه با کد ملی 98-شرایط استخدام بانوان در نیروی انتظامی 98-نحوه اعطای 5 درصد جانبازی به ایثارگرانترتیب درجه های نظامی بر حسب مدرک تحصیلی سال 98قانون جامع ایثارگران در سال 98-موارد منع استخدام پزشکی ناجالیست پادگان های نیروی زمینی ارتش-نحوه مشاهده درصد جانبازی با کد ملی 98استعلام کارت پایان خدمت با کد ملیبهترین جای خدمت در نیروی انتظامی-چگونه بفهمیم کارت پایان خدمت صادر شده استشرایط استخدام نیروی انتظامی یگان ویژه در سال 98استعلام کارت ایثارگران ارتش 98وظایف سرباز معاف از رزم چیست -آیا خرید سربازی در سال ۹۹ برمی گرددبخشش رهبری اضافه خدمت سربازی 98آیین نامه مرخصی سربازان در دوران خدمت سربازی -     خرید خدمت سربازی 98 -99 -میزان مرخصی سربازان در عید سال 99-عیدی سربازان در سال 99 -جزئیات عفو رهبری 22 بهمن 98 شامل کدام زندانیان میشود ؟

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.